Bauhaus Trainingen

AWS Certified SolutionS Architect – Associate

AWS-training

 

Een AWS certificering is voor jou als ICT-consultant, -architect of -projectleider echt een must. “Als ik twee kandidaten op sollicitatiegesprek heb met gelijke ervaring op het CV, kies ik altijd de kandidaat die de moeite heeft genomen om het examen te halen”, aldus Almir Iriskic, MatrixMind. Dankzij de AWS-training van Bauhaus ArtITech en de bijhorende zelfstudie, weet je in no time alles wat je moet weten om het examen te kunnen halen.

Deze cursus is bedoeld voor engineers, consultants en architecten met minimaal 5 jaar hands-on ict ervaring (niet per se cloudervaring).

De training bevat onder andere de volgende activiteiten:

  • Een serie inleidingen in de belangrijkste onderwerpen voor het examen
  • Hands-on oefeningen samen met de medecursisten
  • 10-minuten presentaties, die je zelf geeft over een model-architectuur
  • Proefexamens

    Download hier het gehele programma van de AWS-training.

PROGRAMMA  AWS CERTIFIED SOLUTIONS ARCHITECT - ASSOCIATE

 

De AWS-training start op dinsdag 20 oktober om 17 uur. Je volgt de studie vanuit thuis in een virtual classroom. De training is Nederlandstalig en een trainingssessie duurt 3 uur. De groep zal maximaal uit 15 deelnemers bestaan. Bij minder dan 8 aanmeldingen zullen we in overleg een nieuwe startdatum bepalen.

In het rooster is ermee rekening gehouden dat je tussendoor huiswerk maakt. Het benodigde cursusmateriaal in het Engels, gebruik van AWS en hand-outs zijn in de prijs inbegrepen. Na de laatste training houden we contact. Je doet proefexamens (niet inbegrepen in de prijs) en krijgt van Bauhaus een boek mee met de stof. Je kunt kiezen of je een boek van papier wilt of in .mobi formaat. Zodra je voldoende hoog scoort op de proefexamens, kun je je inschrijven voor het examen. Examenvoucher is wel inbegrepen en examen kan via Internet gedaan worden. Het certificaat wat hier bij hoort is “AWS Certified Solutions Architect - Associate”, deze ontvang je indien je het examen gehaald hebt.

 

AWS-bedrijfstraining

Wil je liever een AWS-bedrijfstraining? Neem dan contact met ons op.

Unknown

PRAktische INFORMATIe

Wanneer: Start 20 oktober 2020

Lesdata: in overleg

Hoe: Live via Webex

Taal: Voertaal Nederlands, lesstof in het Engels.

Duur: 6 avond-sessies van 3 uur

Tijd: 17.00 uur tot 20.00 uur

Kosten: € 1.995 (excl. BTW) per deelnemer

schrijf je nu in voor de training met certificering

"AWS Certified SolutionS Architect – Associate"